DiMarzio DP184BK The Chopper Single Humbucker Manyetik
The Chopper™ is the louder, punchier brother of the Fast Track 1™. More power is concentrated in the mids and low end for a bigger sound with more crunch. It shares the same side-by-side coils and twin-blade construction as the Fast Track 1™, so there are no misaligned poles or string-pull problems. We originally designed it as a bridge pickup to combine with The Cruiser® and Fast Track 1™, but it’s also a good neck pickup when you’ve got a hot humbucker in the bridge position.
Chopper™ manyetiği Fast Track 1™ modelinin daha yüksek sesli daha vurucu sesli kardeşidir. Daha yoğun olan büyük bir sound elde etmek için orta frekanslar ve bas seslerde daha fazla enerji vardır. the Fast Track 1™ modelindeki gibi yanyana sarmal ve çift uçlu yapısı vardır, böylece yanlış ayarlanmış kutuplar veya tel çekmesi gibi sorunlarla karşılaşılmaz. Chopper™ manyetiğini Cruiser® ve Fast Track 1™ modelleri ile birleştirmek için bir köprü manyetiği olarak tasarladık ama eğer köprü pozisyonunda sıcak sound'lu bir humbuckerınız varsa iyi bir sap manyetiği görevini de yerine getirir.
Tavsiye Edilen Kullanım Şekli
Bütün pozisyonlar.
Teknik Açıklama
Chopper™ manyetiğinin sound'u tekli-manyetik ve tam-boyutlu bir humbucker arasındadır ama tekli-manyetikten daha gövdeli ve humbuckerdan daha nettir. Köprü pozisonunda tonu dolgunlaştırmak ve Strat® marka bir gitarın gücünü arttırmak açısından mükemmel bir seçimdir ve 2 adet Fast Track 1™ manyetiği veya Fast Track 1™ sap manyetiği ve Cruiser® (DP187)(orta) modeliyle oluşturulacak bir takımın parçası olabilir.